Anlık Bildirim

Galaxy S5, Gear 2 & Fit'in resmi inceleme videoları yayınlandı

Galaxy S5, Gear 2 & Fit'in resmi inceleme videoları yayınlandı Tam Boyutta Gör

Samsung, geçtiğimiz ay Mobil Dünya Kongresi’nde lanse ettiği amiral gemisi Galaxy S5 ile akıllı saat ve bileklikleri, Gear 2 ile Gear Fit’in resmi inceleme videolarını resmi YouTube kanalı üzerinden yayınladı.

Yaklaşık 8 dakikalık olan Galaxy S5 İnceleme videosunda Samsung, telefonun birçok önemli noktasına değinmeyi ihmal etmemiş. 5 başlık altında toplanan videoda kullanıcılara Galaxy S5’in donanımından tasarımına, gelişmiş kamerasından hızlı iletişim kabiliyetine, sağlık ve fitness alanındaki yeteneklerinden günlük hayatta sağladığı kullanışlı özelliklerine kadar fikir sahibi oluyor.

Samsung, yayınladığı ikinci inceleme videosunda ise Gear 2 ve Gear Fit cihazlarının önemli özelliklerine ışık tutuyor. Videonun ilk bölümünde Gear 2’nin tasarım, donanım, kesintisiz iletişim yeteneği, fitness ve sağlık konularındaki gücü ile diğer ek özellikleri yer alırken; ikinci bölümde ise Gear Fit’in dizayn, donanım, sağlık ve fitness yetenekleri ile Anında Bildirim özelliğine değiniliyor.

Her iki videoyu da aşağıdaki oynatıcılardan seyredebilirsiniz.

Diğer taraftan Genel Yayın Yönetmenimiz Mesut Çevik’in MWC 2014 kapsamında hazırladığı inceleme videosuna ise sayfanın en altındaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1959 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy, Samsung ve galaxy s5
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim