Anlık Bildirim

Huawei Enjoy 6 tanıtıldı

Bu yıl 100 milyon telefon satışını geride bırakan Huawei, her geçen günü doldurmak adına yeni modeller tanıtmaya devam ediyor. Bu kez sırada Enjoy 6 modeli var.

Gelecek hafta itibariyle yeni amiral gemi modeli Mate 9’u tanıtmaya hazırlanan Huawei, aradaki süreyi boş geçmemek istemedi ve batarya kapasitesine ağırlık verdiği giriş seviyesi yeni bir akıllı telefon duyurdu. Huawei Enjoy 6 daha çok genç tüketicilere hitap eden bir akıllı telefon.

Can Alıcı Noktası Batarya

5 inçlik AMOLED ekranında 720p çözünürlük sunan akıllı telefona 8 çekirdekli MediaTek MT6750 yonga seti eşlik ediyor. Gövde metal alaşımdan imal edilirken, parmak izi okuyucu arka kısma yerleştirilmiş. 3GB LPDDR3 RAM ile desteklenen modelde 16GB arttırılabilir depolama kapasitesi yer alıyor.

Arka kısımda 13MP çözünürlüğünde, ön kısımda ise 5MP çözünürlüğünde bir kamera barındıran modelin can alıcı kısmı bataryası. 4100mAh kapasiteli bataryanın 2 güne kadar rahatlıkla idare edebildiği belirtiliyor. Bunun haricinde Bluetooth 4.0, WiFi, GPS gibi özellikler standart.

Android 6.0 Marshmallow üzerinde EMUI arayüzünü çalıştıran Huawei Enjoy 6 için 192$ civarında bir fiyat etiketi belirlenmiş. 5 farklı renk seçeneği sunan model önümüzdeki günlerde Çin’de satışa sunulacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4318 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, huawei enjoy 6 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim