Anlık Bildirim

Huawei P8 Lite modelinin yeni görselleri ortaya çıktı

Huawei P8 Lite modelinin yeni görselleri ortaya çıktı
 
15 Nisan tarihinde Londra'da etkinlik düzenleyecek Huawei'nin bu etkinlik ile birlikte yeni modeli P8'i tanıtması bekleniyor. Ancak Çinli teknoloji devinin daha önce P8 Lite adındaki farklı bir model üzerinde çalıştığını da sizlere aktarmıştık
Bu kez yine P8 Lite modelinin resmi görselleri olduğu iddia edilen bazı fotoğraflar sızdırıldı. Daha önce paylaşılan fotoğraflara baktığımızda aynı telefonun sızdırıldığını görüyoruz. Fotoğrafların Avrupa'da bir distribütöre ait olduğu belirtilirken P8 Lite modelinin bu bölgede 250 Euro fiyatlandırmaya sahip olacağı iddia ediliyor.

P8 modelinin kırpılmış bir versiyonu olacak P8 Lite'in sızdırılan görsellerinde metal kasaya sahip olduğu da görülebiliyor. Siyah ve beyaz olarak en az iki renk seçeneği de mevcut. Cihazın şimdilik beklenen teknik özellikleri ise 5 inç ekranda 720 piksel çözünürlük , 8 çekirdekli 1.2 GHz saat hızında işlemci , 2 GB sistem belleği, 13 MP arka ve 5 MP selfie kamerası şeklinde. Ayrıca P8 Lite modelinin Android 5.0 üzerinde çalışacak Emotion arayüzüne sahip olması bekleniyor.
Huawei P8 Lite modelinin yeni görselleri ortaya çıktı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim