Anlık Bildirim

Apple, standartlarını değiştiriyor: iPhone 15'in şarj kablosu daha uzun olacak

iPhone 15 kutusundan daha dayanıklı örgü kablo çıkacağı bir süredir konuşuluyor. Apple'ın yeni iPhone'larda kablo uzunluğunu da arttırdığı söyleniyor.           
iPhone 15 kablosu örgülü USB-C 1.5 metre Tam Boyutta Gör
iPhone 15 serisi, mevcut iPhone modelleriyle birlikte gelen Lightning kablosundan %50 daha uzun olan örgülü USB-C şarj kablosuyla gelecek. Bu rapor, yeni iPhone modellerinin çok uzun şarj kablosuyla gelebileceği söylentilerinin ardından geldi.

iPhone 15 USB-C şarj kablosu nasıl olacak?

Apple’ın iPhone 15 modellerinde cihazın rengiyle eşleşen ve örgülü USB-C to USB-C kablo kullanacağı sunacağı geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Hatta iPhone’un hangi şarj kablosunun takıldığını algılayabildiğini gösteren yeni bildirim ekranı sosyal medyada alay konusu olmuştu. Şimdi iPhone 15 kutusundan çıkacak örgülü USB-C kablonun 1.5 metre uzunluğunda olacağı ve çok daha dayanıklı olacağı ortaya atıldı.

Mevcut iPhone modelleriyle birlikte verilen Lightning kablosu, çok dayanıksız olduğu gibi yalnızca 1 metre uzunluğunda ve beyaz renk standart. Örgülü kablolar iPhone 15'in yeni renk seçeneklerini yansıtacak şekilde, siyah, beyaz, sarı, mavi, turuncu gibi farklı renklerde gelmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim