Anlık Bildirim

iPhone 8'in gizlisi saklısı kalmadı, cihaz yeni bir videoyla sızdı

EverythingApplePro isimli YouTube kanalı tarafından yayınlanan yeni bir video, Apple'ın 10. yıla özel hazırladığı iPhone 8'i her yönüyle gösterirken, cihazı iPhone 7 ile kıyaslamamızı sağlıyor.
Apple henüz iPhone 8'in yolda olduğunu bile doğrulamış değil ancak akıllı telefonla ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Ortaya çıkan en son görüntü cihazla ilgili gün ışığına çıkan çok sayıda söylentiyi doğrulamış durumda.
YouTuber EverythingApplePro tarafından yayınlanan video, Apple'ın yeni tasarımlarını lansmana hazır hale getirebilmeleri için kılıf üreticilerine gönderdiği yüksek kaliteli bir maket modeli gösteriyor. Yani, aslında bu tamamen gerçek bir iPhone 8 değil, ancak telefonun aşağı yukarı nasıl görüneceğini gösteriyor.
Daha önceki sızıntılarda olduğu gibi, cihazın neredeyse çerçevesiz bir tasarıma sahip olduğunu görüyoruz. Ayrıca arka paneldeki dikey olarak konumlandırılmış çift kamera, Apple'ın artırılmış gerçeklik alanına adım atmasına yardımcı olacak.
Videoda iPhone 7 ile kıyaslanan telefonun daha geniş olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca fiziksel bir Home butonu yok. Bu da Apple'ın Touch ID teknolojisini ekranın altına yerleştirdiğini gösteriyor. Son birkaç haftadır ortaya çıkan sızıntılara inandırıcılık kazandıran videodaki cihaz muhtemelen iPhone 8'in final tasarımı olacak.
Apple'ın Eylül ayındaki planları hakkında hala bir sürü aydınlanmayan konu var. Bazı analistler şirketin iPhone 7S ve iPhone 7S Plus modellerinde küçük güncellemeler yapacağını ve kablosuz şarj gibi yeni teknolojiler sunacağını söylüyor. Önümüzdeki aylarla birlikte daha somut bilgilere sahip olmayı umuyoruz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22796 kez okundu.
55 kişi, toplam 59 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim