Internet Explorer'ın pazar payı %50'nin altına düştü Samsung 5 milyon Galaxy S sattı HABERE ATLA YORUMLARI GÖR (1) YORUM YAZ
Palm tam dokunmatik yeni nesil telefon hazırlıyor
Ekspres Haber Fx57
1

Birkaç ay önce HP bünyesine giren akıllı telefon üreticisi Palm çalışmalarını sürdürüyor. Hem webOS platformunu geliştirmeye hem de yeni telefon modelleri üzerinde çalışmaya devam eden firmanın, Mansion kod adını taşıyan ve üzerinde herhangi QWERTY klavye bulunmayan tam dokunmatik yeni bir model geliştirmekle meşgul olduğu söyleniyor.

Tahmin edilebileceği üzere webOS işletim sistemini (muhtemelen yeni 2.x sürümünü) kullanacak olan telefonun 800 x 480 ekran çözünürlüğü sunacağı iddia ediliyor. Henüz HP cephesinden konuyla ilgili net bir açıklama gelmese de, Palm'in akıllı telefon pazarındaki deneyimlerinden faydalanmayı planlayan firmnın bu yönde adım atacağı üzerinde duruluyor.

Yorumlar (2) Yorum Yaz ▼
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Breaking 06.10.2010 06:51:36
Telefon modellerini daha güzel yapması gerek.. 0
Batuist 06.10.2010 14:32:03
HP aslında çok büyük bir şirket.. adam akıllı bir yatırım yaparak bu sektörde bende varım diyebilecek kapasiteyede sahip.. Umarım yakın zamanda bir iphone rakibide palm cephesinden gelir.. 0
YORUM YAZ
Durum Üyeyim Üye Değilim
E-Posta
Mesaj

Güvenlik Kodu Güvenlik kodu   Güvenlik kodunu göremiyorsan buraya tıkla