Anlık Bildirim

Doğrulandı: Charlie Cox yeniden Daredevil olacak

Netflix'in popüler dizisi Daredevil'ın başrolünde gördüğümüz Charlie Cox, Disney'in kurmuş olduğu evrende de Daredevil karakterini oynayacak. Ancak ne zaman, nasıl ve nerede göreceğimiz belli değil. 

Bildiğiniz üzere Netflix, Marvel karakterlerinden bazılarının yayın hakkını almış ve diziler hazırlamıştı. Bu diziler arasında özellikle Daredevil'ın bir hayli sevildiğini ve çok kaliteli olduğunu söylemek gerek. Ancak Netflix'in yayın hakkının bitmesi ile bu dizilerin hepsi bitirildi. Karakterler yeniden Disney'e geçti ancak oyuncu seçimleri, hikayeler gibi birçok detaya ne olacağı açıklanmamıştı. Ancak geçtiğimiz saatlerde Daredevil için güzel bir haber aldık.

Charlie Cox Dönüyor

Netflix'in Daredevil dizisinde başrolü üstlenen ve dizinin sevilmesinde büyük payı bulunan Charlie Cox, Marvel Sinematik Evreni'nin başındaki isim olan Kevin Feige'nın yaptığı açıklamaya göre role dönüyor. Kevin Feige yaptığı açıklamada, "Eğer Daredevil'ı yaklaşan yapımlarda görecek olsaydınız, oyuncu olarak göreceğiniz kişi Charlie Cox olurdu. Ama nerede, nasıl ve ne zaman göreceğiniz belli değil." dedi.

Spider-Man filminin yaklaştığı ve filmde Charlie Cox'un olacağına dair söylentilerin olduğu şu günlerde böyle bir haberin paylaşması da ekstra heyecanlandırmıyor değil. Umuyoruz ki Charlie Cox'u Daredevil olarak çok da geç olmadan görürüz. Bu sırada diğer Netflix karakterlerine ve oyuncu seçimlerine ne olacağına dair hiçbir açıklama yapılmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9239 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
marvel, Daredevil ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim