Anlık Bildirim

Eski Microsoft çalışanlarından Windows 11 eleştirisi: Çok yavaş!

Eski Microsoft çalışanları, Windows 11'i eleştirmeye devam ediyor. Bir dönem Microsoft'ta üst düzey yönetici pozisyonunda çalışanlar, özellikle Başlat menüsüne ilişkin eleştirilerde bulundu.
eski microsoft çalışanları windows 11 çok yavaş Tam Boyutta Gör
Eski Microsoft kıdemli mühendisi, geçtiğimiz günlerde Windows 11’in performansını, özellikle de Başlat menüsünü ağır bir şekilde eleştirmişti. Ardından fazla geçmedi ki, eski Microsoft kıdemli mühendisi Andy Young, sosyal medya hesabı üzerinden Windows 11’e getirilen reklamlara ilişkin Microsoft’u eleştirdi.

Üst düzey sistemde performans sorunu!

Young, Windows’un yeterince hızlı olmadığına dikkat çekti. 1600 dolar fiyat etiketine sahip Intel Core i9 işlemci, 128GB RAM’li bilgisayarında Windows 11 Başlat menüsünün performansının çok kötü olduğuna dikkat çekti. Young’a göre işletim sistemi tamamlanmış haliyle son kullanıcıya sunuldu.

Reklamlar, reklamlar!

Young’dan sonra eski Microsoft Kullancı Deneyimi Başkanı Jensen Harris, sosyal medya hesabı üzerinden alaycı bir tonda Microsoft’un Windows 11 Başlat menüsünde test ettiği yeni reklam sistemini onaylamadığını ifade etti. Young’ın da dediği gibi, Microsoft, 10 yıldan uzun süredir Windows’ta reklamları deniyor. Yalnızca Windows 11 değil, Windows 10’da da kilit ekranında ve Başlat menüsünde tanıtım reklamları mevcut.

Microsoft, Başlat menüsüne -Windows 10'daki Başlat'ta önerilen uygulamalara benzer şekilde- uygulama tanıtımları bölümü eklemeyi planlıyor. Bu, Ayarlar'dan kapatılabiliyor ancak varsayılan olarak görünür olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6890 kez okundu.
24 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, windows 11 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim