Anlık Bildirim

Galaxy S23 Ultra’dan ilk şikâyet geldi

Galaxy S23 Ultra kullanıcısı Twitter üzerinden paylaştığı bir videoda sadece cebinde taşıdığı cihazının ekranının kolay bir şekilde nasıl çizildiğini anlatıyor. 
Galaxy S23 Ultra Tam Boyutta Gör
Android dünyasının en güçlü akıllı telefonu olarak gösterilen ve Elon Musk’ı bile şaşırtan Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S23 Ultra modelinden ilk şikâyet geldi. Bir kullanıcı ekran çiziklerinden şikâyetçi.

Galaxy S23 Ultra ekranı çiziliyor mu?

Galaxy S23 Ultra modelinin ekranı en yeni ve en dayanıklı teknoloji olan Gorilla Glass Victus 2 ile korunuyor. Bu sayede 1 metreye kadar betona veya 2 metreye kadar asfalta düşmelere dayanıklı.

Bununla birlikte bir kullanıcı sadece cebinde taşımasına rağmen Galaxy S23 ekranında bir gün içerisinde mikro çizikler olduğunu belirtmiş. Üstelik cebinde çizilmeye sebep olacak başka herhangi bir eşya yok iken.

Henüz Samsung ve Corning tarafından açıklama yapılmadı ancak bazı hesaplar kullanıcının cebinde toz zerreleri olabileceği için çizilmelerin buradan kaynaklanabileceğini belirtmiş. Gorilla Glass Victus 2 teknolojisinin çizilmelere karşı ne tür dayanıklılık sunduğu da firma tarafından net bir şekilde belirtilmemişti. Bu bakımdan oldukça pahalı Galaxy S23 Ultra modelini ekran koruması ile kullanmakta fayda var.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
33468 kez okundu.
27 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy s23 ultra, Samsung ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim