Anlık Bildirim

GeForce Now artık Steam kütüphanesi ile senkronize çalışıyor

Nvidia'nın bulut oyun hizmeti GeForce Now, kullanıcılarına sunabildiği destekli oyunlar katalogunda bir küçülme yaşamış olsa da Steam ile daha derin entegrasyon, kullanıcıları çekecek.

GeForce Now artık Steam kütüphanesi ile senkronize çalışıyor Tam Boyutta Gör

Nvidia firmasının bulut oyun hizmeti GeForce Now, artık Steam kütüphanesi ile senkronize olarak çalışıyor. Hizmet, oyuncuların diğer dijital oyun platformlarından satın aldıkları oyunları bulutta oynamalarına imkan sağlıyordu fakat uyumlu oyunları bulup kaydetmek kullanıcının sorumluluğundaydı. Yeni Game Sync özelliği ile bu işlem otomatik olarak gerçekleşecek.

Kullanıcıların Steam, Epic Games Store, Battle.net ya da Uplay üzerinden aldıkları oyunları buluta eklemelerine imkan sağlayan GeForce Now, Game Sync özelliğiyle birlikte Steam hesabıyla oturum açmaya ve buradaki oyunları otomatik olarak kütüphaneye eklemeye imkan sağlıyor. 

Nvidia’ın GeForce Now hizmetinin ücretli paketi kullanıcılara sunulduğunda, yayıncılar arasından bir hayli tepki toplamıştı. Bu tepkilerin sonrasında firma Mayıs ayında, geliştiricilerin oyunlarını platformda kullandırmaya izin vermek isteyip istemediklerine yönelik onaylarını almaya başlamıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim