Anlık Bildirim

HTC yeni tasarıma sahip VR gözlüğünü duyurdu

HTC Vive Flow sanal gerçeklik gözlüğü standart bir gözlük görünümü ile hoş bir tasarım sunuyor. Powerbank ile desteklenebilen gözlük kesintisiz bir deneyim sunabiliyor.

HTC Vive Flow tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon pazarında pek varlık gösteremeyen HTC daha çok sanal gerçeklik tarafına yatırım yapmaya devam ediyor. Bahar aylarındaki yeni kask tanıtımından sonra bu kez daha yenilikçi bir tasarıma sahip HTC Vive Flow geldi. 

HTC Vive Flow özellikleri ve fiyatı

HTC Vive Flow dış tasarım itibariyle standart bir güneş gözlüğünü andırıyor. 189 gram ağırlığa sahip olan gözlük nispeten biraz daha kompakt bir gövde ile geliyor. Saplar katlanabiliyor ve kafaya uyum için ikinci bir menteşe daha mevcut. 

İki adet 1600x1600 ekran 75Hz tazeleme hızına sahip ve 100 derece görüş açısı sunuyor. Lensler ayarlanabilir yapıda. Çift hoparlör yanında çift mikrofon gürültü engelleme yapabiliyor. 4GB RAM ve 64GB depolama mevcut. 

Bluetooth 5.0 ve Miracast üzerinden akıllı telefonlara bağlanan kask USB Tip-C girişi ile 7.5W enerji çekebiliyor. Böylece taşınabilir şarj istasyonları ile kullanılabiliyor. Dahili enerji desteği sayesinde 5 dakika içerisinde kaskı kapatmadan enerji kaynağını değiştirebiliyorsunuz. 

Ön kısımda iki kamera önünüzü görmenizi de sağlıyor. Dahili fan ise ısınmasına engel oluyor. Kontroller mobil uygulamadan sağlanırken yine HTC tarafından hazırlanmış içerik platformu mevcut. HTC Vive Flow için 499$ fiyat etiketi belirlenmiş. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim