Anlık Bildirim

iPhone 5c, 2.derece yanığa neden oldu

iPhone 5c, 2.derece yanığa neden oldu

Bugüne kadar birçok defa duyduğumuz telefonlardaki pillerin patlama / yanma vakalarına, maalesef ki, bir yenisi daha eklendi.

Morning Sentinel gazetesinde yer alan habere göre Kennebunk, Maine'de yaşayan 14 yaşındaki bir kız çocuğunun vücudunda, annesinin 2 ay önce hediye ettiği iPhone 5c'nin ateş alması sonucunda 2.derece yanık oluştu.

Görgü tanıkları, ismi açıklanmayan kız çocuğunun ders sırasında iPhone 5c'nin bulunduğu cebinden küçük çaplı patlama sesi duyulduğunu ve bundan sonra cebin bir anda ateş aldığını söylediler. Ateşin kısa sürede pantolonun cep bölgesini yakmasından sonra iPhone 5c'nin yere düştüğünü belirten tanıklar, pantolonun ise yanmaya devam ettiğini; olayın ancak arkadaşları ile sınıf öğretmenin yardımıyla kontrol altına alınabildiğini dile getirdiler.

Yetkililer tarafından hemen en yakın hastaneye kaldırıldığı ifade edilen kıza, 2.derece yanık teşhisi konulduğu ve 45 dakikalık müdahaleden sonra taburcu edildiği belirtildi.

Morning Sentinel'in konuyla ilgili danıştığı yerel telefon servislerinden birinin sahibi olan Andrew Rosenstein ise olayı, Apple'ın ürünlerinde kullandığı pillerin ekstra güvenlik önemleri taşıdığını söyleyerek, "çok nadir yaşanabilecek" olarak niteledi.

Diğer yandan Apple cephesinden konuyla ilgili herhangi bir açıklama ise yapılmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12107 kez okundu.
44 kişi, toplam 46 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, pil patlaması ve
3 etiket daha pil batarya iphone 5c
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim