Anlık Bildirim

iPhone 6'daki talep patlaması, 12.9-inç boyutundaki iPad'i erteletti

iPhone 6'daki talep patlaması, 12.9-inç boyutundaki iPad'i erteletti
Apple'ın uzun süredir merakla beklenen 12.9-inç boyutundaki yeni iPad modeli, iPhone 6'ya gelen yoğun talep nedeniyle ertelenmek zorunda kaldı. Wall Street Journal'ın tedarik kanallarından elde ettiği bilgiye göre, özellikle iPhone 6 Plus'ın gördüğü yoğun ilgiye karşı üretim sıkıntısı yaşayan panel üreticilerinin, yepyeni bir ekran boyutu için oluşacak ekstra talebi karşılamayacakları düşünülüyor. Aralık ayı içerisinde Apple'ın parça tedarik ettiği üreticilerin kapasite arttırımına gitmesi beklenirken, tahminlerinden çok daha fazla iPhone 6 ve iPhone 6 Plus satacağı düşünülen Apple'ın, önümüzdeki yılın ilk yarısı için toplamda 200 milyondan fazla A8 işlemcisi talep etmiş olacağı üzerinde duruluyor. 
iPhone 6'daki talep patlamasının en fazla etkilediği firma Foxconn oldu. Apple'ın ana üretim partneri olan firmanın üst yöneticisi Terry Guo'nun üretim sürecini bizzat yerinde takip ettiği bildiriliyor. Oluşan yoğun talebi karşılayabilmek adına hem üretim kapasitesini arttıracağı hem de iPhone 6 bantlarına yeni çalışan takviyesi yapacağı konuşulan Foxconn'dan gelen bilgiler de, iPhone 6'nın tüm zamanların en fazla satan Apple modeli olacağı yönünde. 16 Ekim'de yeni nesil iPad Air 2 tablet modelini anons edecek olan Apple, 2015 ortasına ertelenen 12.9-inç boyutundaki iPad modelinde yepyeni özellikler ile karşımıza çıkabilir. Henüz resmi olarak doğrulanmasa da, ekranı büyüyen yeni iPad'in hem Mac OS hem de IOS ile çalışacağı ve özel klavyesi ile giriş seviyesi MacBook Air'a alternatif olacağı söyleniyor.
Peki talep patlaması yapan iPhone 6 neler suuyor, artıları ve eksileri nelerdir. Tüm detaylar kapsamlı video incelememizde, göz atabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1574 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 6, Apple ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim