Anlık Bildirim

5.5" iPhone 6 iddiası güçleniyor; Japan Display, 5.5" Quad HD panelini tanıttı

5.5' iPhone 6 iddiası güçleniyor; Japan Display, 5.5' Quad HD panelini tanıttı

iPhone 6 için ekran üretimine yakında başlayacağı ortaya çıkan Japan Display’den 5.5 inçlik iPhone 6 iddialarını güçlendiren hamle geldi.

Uzun süredir Apple’ın panel tedarikçilerinden olan Japan Display, iPhone 6 için yakında panel üretimine başlayacağının ortaya çıkmasından sonra, birçok açıdan iPhone 6 kullanılacak izlenimini yaratan 5.5 inçlik yeni yüksek çözünürlüklü panelini tanıttı. 1440x2560 piksel çözünürlüğünde olan 5.5 inçlik panel,  bu özelliği ile inç başına 538 piksellik görüntü sunarak mevcut Retina kavramının çok üstüne çıkmayı başarıyor.

Japan Display, bu yeni panelin üretimine çok yakın zamanda başlayacağını belirtirken; seri üretimden çıkan ilk panellerin hangi cihazlarda kullanılacağı konusunda ise herhangi bir açıklama yapmadı. Ancak gerek çözünürlük, gerek boyutu, gerekse de üretim planlamasıyla, 5.5 inçlik iPhone 6 iddiası çok büyük ölçüde paralellik gösteriyor.

Hatırlanacağı gibi Apple’ın 4.7 ve 5.5 inçlik iki farklı iPhone 6’yı bu yıl içerisinde satışa sunması bekleniyor. En son Nikkei’nin iddiasına göre her iki telefon da en erken eylül ayında tanıtılacak. Ancak UBS analistlerinden Steve Milunovich ise öncelikle 4.7 inçlik modelin tanıtılacağını, 5.5 inçlik modelin ise ileriki zamanlarda lanse edileceğini iddia etmişti.

5.5' iPhone 6 iddiası güçleniyor; Japan Display, 5.5' Quad HD panelini tanıttı Tam Boyutta Gör
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1507 kez okundu.
32 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone 6
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim