Anlık Bildirim

En popüler iPhone rengi belli oldu: Trend değişiyor!

CIRP, hangi iPhone renklerinin en popüler olduğunu ortaya koyan raporu yayınladı. iPhone 14 serisinin çıkmasıyla birlikte kullanıcıların favori rengi de değişti.
en popüler iphone rengi Tam Boyutta Gör
CIRP (Tüketici İstihbarat Araştırma Ortakları) raporu, iPhone kullanıcıları arasında artık siyah veya beyaz tonlarının çok fazla tercih edilmediğini ortaya çıkardı.

Kullanıcıların favori rengi: Mor

en çok satan iphone renkleri Tam Boyutta Gör
2023 iPhone’ları arasında en çok tercih edilen renk, mor oldu. iPhone 14 Pro kullanıcılarının %42’si mor rengi alırken, %24’ü altın, %23’ü uzay siyahı, %11’i de gümüş rengi satın aldı. iPhone 14 ve 14 Plus için kullanıcıların favori rengi sırayla mavi (%27), gece yarısı (%26), mor (%22), kırmızı (%14), yıldız ışığı (%12) oldu.

Siyah ve beyaz iPhone'lar fazla tercih edilmiyor

Daha eski modellere bakıldığında, kullanıcıların daha çok uzay siyahı rengini tercih ettiği görülüyor. Mor renkli iPhone’u ilk olarak iPhone 11 modelinde gördük. iPhone 12’de de mor renk seçeneği sonradan geldi. iPhone 13 renkleri arasında da mor olması bekleniyordu ancak Apple, atladı ve iPhone 14 serisinde mor rengi tekrar ekledi. Artık mor / derin mor daha fazla satıyor.

Apple, iPhone 14 serisi için mor rengi agresif bir şekilde pazarladı. Hatta bir ara iPhone 14 Pro ve Pro Max modellerinde stok sorunu yaşanırken çoğunlukla bulunabilen renk mordu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
2 Kişi Okuyor (0 Üye, 2 Misafir) 2 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
34470 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, Teknoloji Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim