Anlık Bildirim

Apple iPhone SE, AnTuTu tablosunda iPhone 6S'i geride bırakıyor

Apple'ın yeni akıllı telefonu iPhone SE'nin AnTuTu skoru ortaya çıktı. Yeni model iPhone 6S'i geride bırakırken iPhone 6S Plus'a yakın bir performans sergiliyor.
Teknoloji devi Apple geçtiğimiz hafta düzenlediği etkinlikle birlikte iPhone SE modelini resmiyete kavuşturmuştu. 4 inç ekrana sahip akıllı telefonun iPhone 6S donanımıyla birlikte geldiği söylenmişti ancak şirket her zaman olduğu gibi bu sefer de sunum sırasında teknik detaylara çok fazla girmedi. Yeni tanıtılan iPad Pro'da işlemci frekansının düşürülmesi, iPhone SE modelinde de benzer bir durum olabileceği şeklinde yorumlanmıştı, ancak ortaya çıkan benchmark sonuçları bu iddiayı yalanlıyor.
iPhone SE modeline ait ilk AnTuTu sonuçları da paylaşılmaya başlandı. Sonuçlara göre Apple A9 çipset, 2 GB sistem belleği ve 6S serisine göre daha düşük çözünürlüğe sahip model performans olarak 6S ailesini yakalamış durumda. Hatta iPhone SE 134358 puan ile iPhone 6S'e 4 bin puan kadar fark atıyor. Büyük ekranlı iPhone 6S Plus ise 137420'lik skoruyla liderliği korumaya devam ediyor. Rakamları yüzdeye vurduğumuzda ise performans farkının çok düşük olduğunu ve günlük kullanımda anlaşılmayacağını söyleyebiliriz.
Yeni model çok kısa bir süre içerisinde tüm dünyada kullanıcıların eline ulaşmış olacak. 
Skor tablosu: gsmarena.com 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5199 kez okundu.
24 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
antutu, iphone se ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim