Anlık Bildirim

Crazy Taxi, iOS platformu için resmen duyuruldu


Sega, bugün resmi blogundan yaptığı açıklamayla dağıtımcılığını üstlendiği efsane yapım Crazy Taxi'nin iOS platformuna geleceğini müjdeledi. iPhone, iPad ve iPod Touch modelleriyle uyumlu olarak Ekim ayı içerisinde yayınlanacak olan oyun, ilk olarak atariler için 1999'da satışa sunulmuş, 2000'de Dreamcast'a port edilmişti. 

Üç, beş veya on dakikalık oyunlar oluşturup dört farklı tarzdaki sürücüden birini seçerek başlayabileceğiniz Crazy Taxi, San Francisco şehrinden esinlenilerek oluşturulmuş çevrelere sahip. Taksinize alacağınız müşterileri belirlenen sürede sıradan konumların yanı sıra KFC, Pizzat Hut gibi gerçekte var olan mekanlara da ulaştırmanız gerekebiliyor. Çeşitli markaların oyun içi ögelere entegre edildiği Crazy Taxi serisinin ilk oyunu, ürün yerleştirme uygulamasının en belirgin örneklerinden biri olarak gösteriliyor. Yapımının büyük üne kavuşmasındaki en önemli unsur, süreyle kısıtlanan bağımlılık yapıcı tarzının atari platformunda oynanış süresini ve dolayısıyla elde edilen gelirleri büyük ölçüde yukarı çekmesi olmuştu.
iOS için Ekim 2012'yi işaret eden Sega, Android platformuyla ilgili bir bilgilendirmede bulunmazken resmi Youtube kanalı üzerinden paylaştığı kısa bir tanıtım videosuyla Crazy Taxi tutkunlarına bu efsaneyi mobil cihazlarında tekrar yaşama çağrısında bulunduğu. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3249 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPad, app store ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim