Anlık Bildirim

Yeni nesil iPhone'lar 4GB RAM'e sahip olacak

KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo; Eylül ayı içerisinde tanıtılacak iPhone modelleriyle ilgili ilginç paylaşımlarda bulundu. Yeni nesil iPhone'larda 4 GB sistem belleği bulunacağı söyleniyor.
Bu yıl iPhone serisi adına oldukça hareketli bir yıl olacak. iPhone SE 2'nin özellikleri ve çıkış tarihinin sızdırılmasının ardından şimdi de 2018 yılının son çeyreğinde tanıtılacak olan üst seviye iPhone modelleriyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Yapmış olduğu düzenli ve tutarlı analizleriyle Apple ürünlerinin tanıtımından önce bilgi sahibi olmamızı sağlayan KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo, yeni iPhone modelleriyle ilgili analizlerde bulundu.
Ming-Chi Kuo, daha önce iPhone X ile benzer bir tasarıma sahip ancak daha büyük ekranlı bir telefonun bu yıl içerisinde duyurulacağını paylaşmıştı. Ünlü analist, 6.5 inç büyüklüğünde OLED bir panel ile gelecek olan iPhone modelinde 4 GB sistem belleği bulunacağını söylüyor. 6.5 inçlik iPhone'un yanında 5.8 inçlik kardeş bir iPhone modelinin tanıtılacağını da sözlerine ekledi. 

Yeni nesil iPhone X ve iPhone X Plus

Yeni nesil iPhone'lar 4GB RAM'e sahip olacak
 
Kuo; 6.5 inç boyutlu OLED ekrana sahip iPhone modelini, ikinci nesil iPhone X Plus olarak adlandırıyor. Kuo aynı zamanda iPhone X Plus modelinin 4 GB RAM'den besleneceğini söylüyor. Bir önceki nesil iPhone X'a nazaran yüzde 25 daha büyük bir batarya ile geleceği söylenen iPhone X Plus'ın 3.300-3.400 mAh büyüklüğünde bir bataryaya sahip olması bekleniyor. Apple'ın ilk defa 3000 mAh barajını aşması beklenen bu bataryanın geçen sene iPhone X'da olduğu gibi çift “L” şeklindeki batarya dizilimiyle birlikte geleceği kuvvetle muhtemel. Hatta bu bataryanın LG tarafından üretileceği ve LG'nin Çin’in Nanjing şehrinde tamamen iPhone pil üretimine ayrılmış bir fabrika kurduğu da gündeme gelmişti. Daha verimli yonga seti ve daha büyük bir batarya ile gelecek olan iPhone X Plus'ın kullanım süresinin artacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. 
5.8 inçlik kardeş model ikinci nesil iPhone X'un da ağabeyi gibi 4 GB RAM'dan gücünü alacağı söyleniyor. L şeklinde iki hücreli pilin kullanılacağı telefonun 2700-2800 mAh büyüklüğünde bir batarya ile donatılacağı Kuo'nun analizleri içerisinde yer alıyor. Son olarak, ağabey kardeşin TrueDepth kamera sistemiyle birlikte geleceğini söyleyelim.

6.1 inçlik LCD ekranlı ucuz iPhone 

Yeni nesil iPhone'lar 4GB RAM'e sahip olacak
 
Nispeten ikinci nesil iPhone X ve iPhone X Plus'tan daha ucuz olacağı söylenen 6.1 inçlik iPhone için satış hedefleri bir hayli yüksek. Apple, fiyatı düşürebilmek adına birtakım özelliklerden feragat etmek zorunda kalmış. Diğer modellerde kullanılan OLED panelin yerinin alması beklenen LCD panel ile birlikte 3D Touch fonksiyonunun da yer almaması bekleniyor. Çentikli tasarım ile birlikte gelecek olan bu modele 2850-2950 mAh büyüklüğünde tek hücreli dikdörtgen şeklinde bir bataryanın güç vermesi bekleniyor. Çift arka kamera kombinasyonundan da yoksun olacağı söylenen telefonun 700-800 dolar fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. 3 GB sistem belleğine sahip olması beklenen modelin Eylül ayı içerisinde diğer modellerle birlikte tanıtılması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6414 kez okundu.
37 kişi, toplam 37 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
yeni iphone, iphone x ve
3 etiket daha iphone x plus ios 12 Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim