Anlık Bildirim

Qualcomm cephesinden Intel'e cevap geldi

Qualcomm ve Microsoft işbirliğiyle geliştirilen Snapdragon 835'li Windows 10 PC'ler konusunda rahatsızlığını dile getiren Intel'e cevap geldi. İşte Qualcomm'un konuyla ilgili son açıklaması.
Geçtiğimiz günlerde bir blog yazısı yayınlayan Intel, şirket adı vermeden Qualcomm ve Microsoft'un Snapdragon 835'li Windows 10 PC planı için görüş belirtmiş ve fikri mülkiyet haklarını ihlal edebileceğini söylemişti.
Baş avukat Stephen Rodgers ve Intel Labs Direktörü Richard A. Uhlig, tarafından kaleme alınan yazıda; Intel'in kendilerine ait olan x86 ISA mimarisinin izinsiz kullanılmasını hoş karşılamayacağı ve diğer şirketlerin Intel'in fikri mülkiyet haklarına saygı göstermeye devam etmesini bekledikleri vurgulanmıştı.
Konuyla duyarsız kalmayan Qualcomm, Windows 10 PC'ler ile ilgili son açıklamasında, Intel'in üstü kapalı uyarısından pek de etkilenmediklerini gösterdi. Açıklamanın tam metni şu şekilde;
"ASUS, HP ve Lenovo olarak yayınladığımız duyuru ardından rakiplerimizden birisinin blog sayfasında, 8 Haziran'da yayınlanan bir makaleyi oldukça ilgi çekici bulduk. Qualcomm Snapdragon 835 Mobil Platformu'nun güç verdiği sürekli bağlantılı Windows 10 PC'leri, bu yılın sonunda piyasaya sürmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.
Microsoft ile birlikte Computex 2017 fuarında gösterdiğimiz gibi Snapdragon 835 Mobil PC Platformu, Gigabit LTE bağlantı desteği ve tüm gün süren pil ömrünü şık, ince ve fansız tasarımla bir araya getirerek gerçek anlamda sürekli bağlantılı bir PC deneyimi sunuyor. Bu, kişisel bilgisayarların geleceğini değiştirecek."
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4888 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, qualcomm ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim