Anlık Bildirim

Lenovo'nun yeni dizüstü bilgisayarı Windows ve Android'i tek cihazda birleştiriyor

Lenovo, Windows ve Android arasında geçiş yapabilen dizüstü bilgisayarını CES 2024'te sahneye çıkardı. Hibrit cihazın ekran ve taban kısmı birbirinden bağımsız olarak çalışabiliyor.
Lenovo, Windows ve Android'i tek cihazda birleştirdi Tam Boyutta Gör
Çinli teknoloji devi Lenovo, CES 2024 kapsamında Windows ve Android işletim sistemleri arasında geçiş yapabilen yeni ThinkBook Plus Gen 5 Hybrid dizüstü bilgisayarını tanıttı. İki ayrı formda kullanılabilen cihaz fuarda oldukça ilgi gördü.

Yeni ürünün hibrit tasarımı, 14 inç 2.8K OLED ekranı klavye tabanından ayırarak bir Android tablete dönüştürmenize olanak tanıyor. Sökülen ekran tabana yeniden bağlandığında ise cihaz otomatik olarak Windows moduna geçerek hazır hale geliyor.

Lenovo, Windows ve Android'i tek cihazda birleştirdi Tam Boyutta Gör

Başlangıç fiyatı açıklandı

Hibrit cihazın kalbinde tablet tarafı için Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, taban kısmı için Intel Core Ultra 7 olmak üzere iki işlemci mevcut. Bu yaklaşım her parçanın gerektiğinde bağımsız olarak çalışmasına olanak tanıyor. Taban bölümünü harici bir monitöre bağlayıp Windows PC olarak kullanabiliyorsunuz.

Lenovo, Windows ve Android'i tek cihazda birleştirdi Tam Boyutta Gör
Tablet kısmı 12 GB RAM, 256 GB depolama alanı ve 38 Wh pile sahip. Dizüstü bilgisayar bölümünde ise 32 GB RAM, 1 TB SSD ve 75 Wh batarya bulunuyor. ThinkBook Plus Gen 5 Hybrid bu yılın ikinci çeyreğinde 1.999 dolar başlangıç fiyatıyla satışa sunulacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim