Anlık Bildirim

Netflix'in He-Man animasyonu Masters of the Universe: Revelation'ın 2. kısmından ilk fragman geldi

Kevin Smith'in yazıp yönettiği Netflix'in He-Man animasyon dizisi Masters of the Universe'ün ikinci kısmından ilk fragman geldi. İkinci kısım 23 Kasım'da Netflix'te.

Masters of the Universe: Revelation Part 2'den ilk fragman geldi Tam Boyutta Gör

1983 ila 1985 yılları arasında Masters of The Universe ya da Türkçesi ile Kainatın Hakimleri çizgi filminin Netflix adaptasyonu, geçtiğimiz aylarda yayınlanmıştı. Şimdi de ilk sezonun ikinci kısmından ilk fragman geldi.

Kâinatın Hâkimleri: Keşif ismi ile yayınlanan animasyonun ikinci kısmında hikaye kaldığı yerden devam edecek. İkinci kısım 23 Kasım'da yine Netflix üzerinden izleyiciler ile buluşacak. Bahsi geçen fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kâinatın Hâkimleri: Keşif 2. Kısım Fragman

Dizinin seslendirme kadrosunda Mark Hamil, Chris Wood ve Kevin Conroy gibi isimler bulunuyor.

Özet

Efsanevi karakterlerin yıllar önce kaldığı yerden devam eden yenilikçi ve aksiyon dolu animasyon dizisi "Kâinatın Hâkimleri: Keşif"in ikinci kısmında Eternia için verilen savaş devam ediyor. İki kısımdan oluşan dizinin heyecan verici ve destansı son kısmında Güç Kılıcı artık İskeletor'un eline geçmiştir. Eternia'nın yorgun kahramanları ise kötü güçlere karşı savaşmak için bir araya gelmek zorundadır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim