Anlık Bildirim

Mercedes'ten yeni elektrikli scooter: Mercedes-AMG E-Scooter

Elektrikli araba modelleriyle fark yaratmayı amaçlayan Mercedes, bu sefer yeni elektrikli scooter'ını kullanıcıların deneyimine sunuyor. İşte karşınızda Mercedes-AMG E-Scooter.
Mercedes'ten yeni elektrikli scooter: Mercedes-AMG E-Scooter Tam Boyutta Gör
Mercedes, son birkaç yıldır EQE ve EQS modelleri gibi araçlarla ürün gamını elektrikli hale getirmek için çalışıyor. Her yeni otomobille birlikte daha fazla güç ve performans sunan Mercedes, bir AMG modeli de eklemişti. Ancak genellikle çok yüksek fiyatlı olduğu için AMG modeller çoğu otomobil hayranı için erişilebilir olmaktan uzak.

Uygun fiyatlı Mercedes-AMG

Mercedes'ten yeni elektrikli scooter: Mercedes-AMG E-Scooter
Şimdi ise Mercedes, uygun fiyatlı elektrikli araç almayı düşünenlere hitap edecek yeni bir elektrikli araçla bunu değiştirmeyi umuyor. Bu elektrikli araç ise Mercedes-AMG E-Scooter. Yeni AMG scooter, Mercedes ve İsviçreli mikromobilite uzmanı Micro Mobility Systems AG ortaklığında üretildi.

Bu elektrikli scooter rejeneratif frenleme özelliğine sahip ve 500W'lık bir motorla çalışıyor. AMG, şehir içi ulaşım için tasarlanmış bir e-scooter. Zira Mercedes-Benz, yeni e-scooter'ın şık ve güvenli olduğunu, hatta mükemmel bir menzile sahip olduğunu belirtmekte.

40 kilometreye kadar menzil ve 15 kg ağırlığında

Mercedes'ten yeni elektrikli scooter: Mercedes-AMG E-Scooter Tam Boyutta Gör
Mercedes-AMG E-Scooter için Eco ve Sport olmak üzere iki sürüş modu mevcut. Sport modu yaklaşık 25 km'lik bir sürüş menzili sunarken, Eco modu 40 km'ye kadar menzil sağlıyor. E-scooter, sürüş bilgilerini görüntüleyebileceğiniz gidon üzerine monte edilmiş bir ekrana sahip ve bluetooth ile telefon bağlantısı da mevcut. Ayrıca bu elektrikli scooter yaklaşık 15 kg ağırlığında ve katlanabilir olarak tasarlanmış. Mercedes-AMG E-Scooter'ın fiyatı ise 1,399.90 Euro (~30.000 TL).

 

Kaynakça https://carbuzz.com/news/mercedes-amgs-newest-vehicle-only-has-2-wheels https://www.gizmochina.com/2023/05/23/refreshed-mercedes-amg-e-scooter-regenerative-braking-40km-range-announced/ https://jalopnik.com/mercedes-scooter-is-an-amg-ev-you-can-afford-1850465776 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8184 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mercedes, elektrikli scooter ve
2 etiket daha Teknoloji Haberleri Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim