Anlık Bildirim

Microsoft, Outlook'ta oturum açma sorununu düzeltti

Outlook ve e-posta istemcilerini etkileyen sorun giderildi. Microsoft, Outlook'ta oturum açamayan kullanıcıları için sorununu düzeltildiğini bildirdi.           
microsoft outlook oturum açılmıyor sorununu çözdü Tam Boyutta Gör
Son zamanlarda birçok kullanıcı, Outlook sunucularına bağlanamama sorunuyla karşılaştı. Kullanıcıların bildirimine göre, Outlook, şifreleri veya uygulama şifrelerini kabul etmiyordu. Tüm büyük masaüstü ve mobil e-posta istemcileri etkileyen sorun, düzeltildi.

Kullanıcılar, Outlook’ta oturum açma sorununu Microsoft Answers forumlarında dile getirdi. Microsoft, sonunda hatayı kabul edip düzeltti. Microsoft’un destek sayfasına göre birçok kullanıcı Outlook.com’a bağlanamadı.

Sorunun Outlook 2013, Outlook 2016, Outlook for Microsoft 365 ve Thunderbird dahil olmak üzere çeşitli e-posta istemcilerinde bildirildi. Yalnızca masaüstü uygulamalar değil, mobil uygulamalar da etkilendi. Sorun, e-posta istemcilerinde POP, IMAP veya Exchange bağlantılarını kullanmaya çalışırken ortaya çıktı.

Microsoft, Outlook 2013 ve Outlook 2016 sürümü kullananlara iki adımlı doğrulamayı açmaları ve normal şifre yerine kullanabilecekleri uygulama şifresi oluşturmalarını öneriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim