Anlık Bildirim

Çin'de mesajlaşma uygulaması WeChat ile boşanma davası açılabilecek

Çin'in en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WeChat ile boşanma davası açılabilecek. Guangdong eyaletinde başlayan bu hizmetin yakın zamanda tüm ülkede kullanılmaya başlanacağı belirtiliyor.
Çin'de yaşayan insanlar artık ülkenin en popüler anlık mesajlaşma hizmeti olan WeChat'te boşanma davası açabilecekler. Pilot uygulamanın şu an için Guangzhou ve Shenzhen gibi büyük şehirlere ev sahipliği yapan Guangdong eyaletinde başladığı açıklandı.

Yakın zamanda tüm ülkede kullanılmaya başlanacak 

Artık evliliklerini sonlandırmak isteyen çiftler, WeChat uygulamasının iki hafta önce açılmış olan yeni fonksiyonu altında, kendi yerel boşanma sicil müdürlüklerinden randevu alabilecekler. Bu yeni özellik Çin'de yaşayan WeChat uzmanı  Matthew Brennan'ın tweet'i ile ortaya çıktı.
Boşanma davası seçeneği, WeChat'in birçok yeni fonksiyonundan sadece biri. Eyaletteki kullanıcılar ehliyet, pasaport veya vergi beyannamelerini bile bu uygulama çatısı altında yönetebiliyorlar. Brennan, boşanma da dahil olmak üzere tüm bu fonksiyonların şu an için sadece Guangdong vatandaşları için mevcut olduğunu ve yakın bir zamanda uygulamanın geliştiricisi Tencent'in bu özellikleri tüm Çin'de kullanıma sunacağını belirtiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim