Anlık Bildirim

Google Play artık indirme boyutunu tam olarak gösteriyor

Güncelleme yapmak istediğiniz uygulamanın bilgi sayfasında sürekli tam indirme boyutunu görmekten rahatsız oluyorsanız, Google artık güncelleme boyutunu tam olarak göstermeye başlayacak.

Google’ın sık sık uygulama mağazasını daha iyi hale getirmek için küçük ayrıntılara yer verdiğini görüyoruz. Uygulamaların sadece gerekli olan kısımları güncelleme olarak alması örneğinden sonra şimdi de güncelleme boyutlarını tam olarak gösterimi söz konusu.

Kullanıcılar bir uygulamayı ilk kez indirecekleri zaman, bilgi sayfasında tam boyut görünüyordu. Uygulama kurulduktan sonra güncelleme geldiğinde de yine tam boyut bilgisi ekrana geliyordu. Şimdi ise, sadece güncellemeye ait olan boyut bilgisi karşımıza geliyor.

Kullanıcılar artık güncellemenin tam boyutunu görerek, ona göre kotasını kontrol edebilecek. Özellikle ay sonunda kotasını sürekli kontrol etmek zorunda olan kullanıcılar, güncellemeyi indirip indirmemeye bu sayede karar verebilecek. Eğer güncelleme kurulu ise, bu kez herhangi bir boyut gösterimi yapılmayacak. Yeni sistemin yavaş yavaş tüm kullanıcılarda görünmesi bekleniyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim