Anlık Bildirim

Nvidia RTX Remix eski oyunları modern hale getiriyor: Örnekler büyüleyici

Eski bilgisayar oyunlarını seviyor ancak modern grafiklere erişmeyi istiyorsanız Nvidia’nın bir numarası var. Artık RTX Remix ile eski oyunlardaki dokular ve ışıklandırmalar yükseltebilir.
Nvidia RTX Remix eski oyunları modern hale getiriyor Tam Boyutta Gör
Nvidia, uzun zamandır beklenen RTX Remix aracının beta sürümünü yayınladı. Bu yazılım özellikle modcular için tasarlanmış olmakla birlikte eski oyunlara ışın izleme ve yapay zeka ile ölçeklendirilmiş dokular eklemek için kullanılabiliyor. Şirket, sadece bir beta olmasına rağmen, aracın bir oyunu baştan sona yeniden düzenlemek için kullanılabileceğini söylüyor.

RTX Remix ile eski oyunlar hayat bulabilir

RTX Remix halihazırda indirilebilir durumdayken Nvidia, modcular ve geliştiricilerden gelecek geri bildirimler doğrultusunda yazılımı geliştirmeyi istiyor. Bununla birlikte RTX Remix ücretsiz bir şekilde indirilebiliyor. Ancak yazılım her oyun ile uyumlu değil. Nvidia, aracın en iyi Call of Duty 2, Hitman 2 Silent Assassin, Garry's Mod, Freedom Fighters, Need for Speed Underground 2 ve Vampire The Masquerade - Bloodlines gibi DirectX 8 ve 9 oyunlarında çalıştığını söylüyor. Uyumlu oyunların tam listesi modDB'nin web sitesinde mevcut.

Nvidia RTX Remix eski oyunları modern hale getiriyor Tam Boyutta Gör
Yazılım paketi, Nvidia tarafından ücretsiz bir DLC olan Portal with RTX remaster'ı ve modcu yapımı Portal Prelude RTX'i oluşturmak için zaten kullanıldı. Orbifold Studios da RTX Remix'i kullanarak Half-Life 2 RTX An RTX Remix Project'i geliştirdi; bu proje, ikonik oyunun topluluk odaklı bir yeniden düzenlemesi konumunda.

Açıkçası Nvidia, RTX Remix ile modcuların eline son derece detaylı ve derin bir yazılım paketi sunmuş diyebiliriz. Dolayısıyla topluluğun elinden çıkacak işler şimdiden merak uyandırıyor. Zira paylaşılan örnekler oldukça etkileyici.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13121 kez okundu.
23 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, nvidia rtx remix ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim