Anlık Bildirim

Hyundai, aralıksız 321 km gidebilen elektrikli SUV geliştiriyor

Hyundai, 2018 yılına kadar, tamamen elektrikle çalışan yeni bir SUV satışa sunmayı planlıyor. Hazırlık aşamasında olan bu yeni SUV, aralıksız 321 km gidebilecek.
 Bu yılın başında tanıttığı yeni elektrikli otomobili Ioniq ile elektrikli otomobil konusunda ne kadar ciddi olduğunu bir kez daha gösteren Hyundai, şimdi de yeni bir elektrikli SUV üretmeye hazırlanıyor. Korea Herald'ın haberine göre, 2018 yılında çıkması beklenen bu yeni elektrikli SUV'un hazırlık aşamasında olduğu bir Hyundai yetkilisi tarafından da doğrulanmış durumda.
Hem hibrit hem de tamamen elektrikli modeller ile satışa çıkacak Ioniq'in aksine yeni Hyundai SUV tamamen elektrikli olacak. Hyundai'ın elektrikli otomobil konusunda son yıllarda yaptığı çalışmaları en iyi şekilde yansıtacağı söylenen otomobil, tam şarj edildiği taktirde, yeniden şarj edilmeye ihtiyaç duymadan 321 km yol katedebilecek. Resmi olmayan kaynaklar ise bu mesafenin 480 km'ye kadar çıkabileceğini belirtiyorlar.
Korea Investment Securities analisti Kim Jin-woo'ya göre Hyundai'nin bu yeni projesinde Kia Niro'nun yakaladığı başarının payı oldukça yüksek. Kia'nın hibrit SUV'si Kia Niro, bu yılın başında düzenlenen 2016 Chicago Auto Show'da tanıtıldı ve son derece olumlu tepkiler aldı. Kia'nın elektrikli SUV'sinin pazar araştırmalarında Hyundai Ioniq'ten çok daha iyi sonuçlar alması, Hyundai'ın elektrikli SUV geliştirmesinde etkili olmuş gibi görünüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6209 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
otomobil, elektrikli otomobil ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim