Anlık Bildirim

Battlefield 5'in açık betası Eylül ayında yapılacak

Battlefield serisinin merakla beklenen yeni oyunu Battlefield V'in açık beta tarihi belli oldu. Geliştirici stüdyo DICE, açık betanın Eylül ayının başlarında yapılacağını duyurdu.
Battlefield V'in kapalı alfası bildiğiniz gibi bu ayın başlarında yapılmış ve bir grup şanslı oyuncu serinin yeni oyununu tam üç ay öncesinden test etme fırsatı yakalamıştı. Geliştirici stüdyo DICE, kapalı alfanın sona ermesinden kısa bir süre sonra şimdi de tüm Battlefield hayranlarının merakla beklediği açık beta için tarih verdi. Buna göre Battlefield V'in açık betası Eylül ayının başlarında yapılacak.

Hatırlayacağınız üzere serinin bir önceki yapımı olan Battlefield 1'in açık betası da yine benzer bir tarihte yapılmıştı. Toplam oyuncu sayısı anlamında Battlefield 1'in açık betasında çok büyük bir başarı elde eden DICE, Battlefield V'de de yine benzer bir başarı yakalamak istiyor.

Battlefield resmi sitesi üzerinden yayınlanan yazıda geliştirici ekip olarak kapalı alfa süreci boyunca çok ders çıkardıklarını belirten DICE, Eylül ayına kadar oyunda birçok değişikliğin yapılacağını belirtmiş. Açık betada hangi harita ve hangi oyun modlarının test edileceği ise şu an için belli değil. Battlefield V, 19 Ekim'de PC, PS4 ve Xbox One platformlarında oyuncularla buluşacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim