Anlık Bildirim

Limbo geliştiricisi Playdead daha gelişmiş bir oyun üzerinde çalışıyor

Limbo ve Inside oyunlarının geliştiricisi Playdead yeni bir oyun üzerinde çalışıyor. Öncekilerin aksine yeni oyun bilim kurgu ve 3 boyutlu atmosfer ağırlıklı olacak.

Playdead ismini 2010 yılında mobil ve masaüstü için indirmeye sunduğu Limbo oyunu ile tanımıştık. Karanlık ögelere sahip olan ve yalnızlık temasını işleyen bulmaca oyunu Limbo pek çok ödüle layık görülmüştü. Ardından 2016 yılında Inside adında yine karanlık temalı ve bol ödüllü bir bulmaca oyunu gelmişti.

Gizemli oyun

2006 yılında kurulduğundan bu yana sadece 2 oyun geliştiren Playdead daha çok 2 boyutlu atmosferler tercih ediyordu. Geçen yılın sonlarından bu yana yeni bir oyun üzerinde çalışan stüdyo artık 2 boyutun sınırlarından kurtulmak istiyor.

Firmanın sanat şefi ve eş kurucusu olan Arnt Jensen, 2D oyunların sınırlamalarından yorulduğunu belirtti. Jensen yeni oyunun 3 boyutlu bir bilim kurgu oyunu olacağını ve üçüncü şahıs kamerasından oynanacağını açıkladı.

Daha önce yapılan paylaşımlarda oyunun uzak gelecekte geçen bir hikâyeye sahip olacağı anlaşılmıştı. Yine melankoli ve yalnızlık temaları hikâyenin temel unsurları olmaya devam edecek. Yeni oyunun firmanın en büyük projesi olacağı ifade ediliyor.

Jensen şimdilik oyunun ne zaman ve hangi platformlar için yayınlanacağını açıklamadı. Bununla birlikte mobil, masaüstü ve konsol cihazlarına geleceğini tahmin etmek zor değil. Çıkış tarihi için ise en erken gelecek yıl konuşuluyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3617 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, limbo ve
2 etiket daha playdead Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim