Anlık Bildirim

Microsoft'un sanal gerçeklik teknolojisi Hololens'in geliştirici kiti 3.000$

Microsoft'un sanal gerçekliğe farklı bir bakış açısıyla adım attığı Hololens teknolojisi geliştiricilere yakında dağıtılacak. Cihazın geliştirici kitinin fiyatının yüksek olması kafaları karıştırdı.
Microsoft'un sanal gerçeklik teknolojisi Hololens çevremizi bir oyun alanına dönüştürmeyi hedefliyor. Diğer sanal gerçeklik cihazlarından farklı olarak gerçek çevre ile sanal çevreyi bir araya getiren Hololens'in geliştirici kitlerinin yakında dağıtılacağı açıklandı.
Ön siparişleri başlayan Hololens, 30 Mart'ta 3.000 dolar fiyatla geliştiricilere dağıtılmaya başlanacak. Geliştirici kitinin fiyatının pahalı olması son kullanıcı fiyatı konusunda da aklımızı karıştırmıyor değil. Bildiğiniz gibi Oculus Rift'in 600 dolar, HTC Vive'ın ise 800 dolara satılacak olması oyuncuların tepkisini çekmişti.
Hololens'in geliştirici kitleriyle birlikte Young Conker, Fragments ve RoboRaid gibi oyunların örnek olarak hediye edileceği belirtiliyor. Hololens'in nasıl kullanılabileceği yönünde bu oyunlar örnek olacaklardır. Aşağıda Minecraft'ın Hololens sürümünün E3 fuarındaki tanıtım videosunu bulabilirsiniz. Hololens'te ortaya çıkan sanal ortama farklı açıdan yaklaşınca, bambaşka bir oyun deneyimi ortaya çıkıyor. Aşağıdaki Minecraft videosu da bunu gösteriyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim