Anlık Bildirim

Origin Access Premier duyuruldu: En yeni EA oyunları ayda 15 dolar

Electronic Arts, yeni abonelik servisi Origin Access Premier'i duyurdu. Origin Access'in üst paketi olarak tanımlayabileceğimiz bu abonelik sistemine üye olarak en yeni EA oyunlarını oynayabilirsiniz.
Electronic Arts, yeni oyun aboneliği servisi Origin Access Premier'i duyurdu. Origin Access'in üst paketi olarak tanımlayabileceğimiz bu abonelik sistemine üye olarak en yeni EA oyunlarını sınırsız oynayabileceksiniz.
Origin Access Premier aboneliği ile birlikte oyuncular yeni çıkan Electronic Arts oyunlarının tam versiyonlarına sınırsız erişim sağlayabilecek. Ayrıca aboneler halihazırda Origin Access Vault kütüphanesinde bulunan oyunlara da erişebilecekler. Pek çok oyun da çıkışından belirli süre öncesinde Origin Access Premier sahipleri tarafından oynanabilir olacak. 
Origin Access Premier; Madden NFL 19, Anthem, Battlefield V ve FIFA 19 gibi önemli oyunlar bünyesinde barındıracak. Origin Access Premier aylık abonelik fiyatı 15 dolar, yıllık abonelik fiyatı ise 100 dolar. Origin Access Premier, sadece PC oyuncularına hizmet verecek.
Tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14543 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Electronic Arts, origin access premiere ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim