Anlık Bildirim

PS Plus Kasım 2023 oyunları belli oldu: Deluxe ve Extra

Playstation kullanıcılarına sunulan abonelik servisi Playstation Plus'ın Kasım 2023 oyunları belli oldu. İşte Kasım ayında PS Plus Extra ve Deluxe katmanlarına eklenecek ücretsiz oyunlar;
PS Plus Kasım 2023 oyunları belli oldu: Deluxe ve Extra Tam Boyutta Gör
Sony'nin abonelik bazlı oyun hizmeti Playstation Plus, her ay yeni yapımlarla güncellenmeye devam ediyor. Öyle ki bu hizmet, günümüzde Game Pass'e benzer her ay yeni oyunların eklendiği bir oyun kütüphanesi sunuyor. Son olarak Kasım ayında Playstation Plus Deluxe ve Extra abonelerine sunulacak ücretsiz oyunlar belli oldu.

PS Plus Deluxe ve Extra Kasım oyunları

Hatırlayacak olursak Kasım ayının başında PlayStation Plus'ın en alt abonelik planı olan, yani bizlerin klasik PS Plus aboneliği olarak bildiği PS Plus Essential katmanına, Mafia II: Definitive Edition, Dragon Ball: The Breakers ve Aliens Fireteam Elite olmak üzere üç yapım eklemişti. Bunun ardından tüm gözler PS Plus Deluxe ve Premium oyunlarına çevrildi diyebiliriz.

Geçtiğimiz saatlerde ise Sony, Kasım ayında PlayStation Plus Deluxe ve Extra katmanlarına eklenecek bir sonraki oyun grubunu açıkladı. Bu oyunlar arasından Teardown halihazırda erişime açılırken, diğer tüm ücretsizler 21 Kasım'da indirilebilir olacak. İşte PS Plus Deluxe ve Extra katmanlarına Kasım ayında eklenecek oyunlar:

PlayStation Plus Extra

PlayStation Plus Premium

PS Plus Essential

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17137 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ps plus, Playstation Plus Kasım 2023 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim