Anlık Bildirim

Sony Xperia 1 VI’in tasarımı ortaya çıktı

Xperia markası ile akıllı telefon pazarına tutunmaya devam eden Sony, yeni amiral gemisi üzerinde çalışmaya devam ediyor. Birçok yeniliğe sahip olması beklenen Xperia 1 VI, ilk kez görüntülendi.
Sony Xperia 1 VI Tam Boyutta Gör
Xperia markası ile mobil teknoloji pazarında varlığına devam eden Sony, Xperia 1 serisinin yeni ürünü üzerinde çalışmaya devam ediyor. Bir süredir sızıntılara konu olan bu cihazın tasarımı ortaya çıktı.

Xperia 1 VI görüntülendi

Güvenilir sızıntıları ile bilinen OnLeaks, Android Headlines üzerinde Xperia 1 VI’nın tasarımını paylaştı. Görüntüler, cihazın önceki nesillerden biraz daha kısa ve kalın olacağını gösteriyor. Bunun dışında cihaz, üçlü kamera sistemi ve köşeli tasarımı ile Xperia 1 V’e büyük oranda benziyor. Ayrıca cihazın kamera sistemine ZEISS damgası tekrar eklenmiş.

Sızıntılara göre Xperia’nın yeni gözdesi, 6.5 inç boyutunda bir ekrana sahip olacak. Cihazın boyutu ise 161.9 x 74.5 x 8.4mm olarak verilmiş. İddialara göre Xperia 1 VI ile Sony, Xperia cihazlarında kullandığı 21:9 en boy oranını terk edecek. Xperia 1 VI’nın daha standart olan 19.5:9 oranına sahip olması bekleniyor. Teknik detayları henüz belli olmayan cihazın önümüzdeki aylarda tanıtılması bekleniyor.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7057 kez okundu.
13 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Sony Xperia 1 VI, Zeiss ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim