Anlık Bildirim

Epic Games hile satışı yapan YouTuber’ların peşine düştü

Herkese örnek olması açısından Fortnite geliştiricisi Epic Games, hile satışı yapan iki ünlü YouTuber'a dava açtı. Epic Games bütün gelirleri ve videoların YouTube'dan kaldırılmasını istiyor.

Hile karşıtı tedbirler konusunda son derece katı olan Epic Games bu kez hile satışı yaptığını iddia ettiği iki ünlü YouTuber’ın peşine düştü. Firma içerik üreticilerini mahkemeye vermiş durumda.

Örnek olacak

Epic Games’in avukatlarının peşinde olduğu Golden Modz lakaplı Brandon Lucas ve Excentric lakaplı Colton Conter. 1.7 milyon takipçisi olan Lucas’ın Fortnite hileleri konusunda videolar yayınladığı, bu videolarda bizzat yer aldığı ve kendi sitesi üzerinden bu hileleri satışa sunduğu iddia ediliyor.

Avukatlar YouTube’a bir ihtarname göndererek hile ile ilgili videoların kaldırılmasını istedi. Ayrıca ikilinin tüm gelirlerine zararın ve mahkeme masraflarının karşılanması amacıyla el konulmasını da istiyor. YouTuber’lar ise masum olduğunu, davranışlarında herhangi bir problem olmadığını ve diğer içerik üreticileri ile aynı şeyleri yaptıklarını ifade ediyor.

Epic Games tabiri yerindeyse hile yapanlara ibret-i alem olması açısından iki kişiyi mahkemeye vermiş. Özellikle hile yapmanın ve satmanın yarardan çok zararı olduğunun bilinmesini istiyor. Bu tür konulardan para kazananların gelecekte de aynı akibete uğrayacaklarını vurguluyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim