Anlık Bildirim

Mark Zuckerberg de webcamin üzerini bantla kapatanlar arasında

Webcamlerini bantla kapatan kişiler genelde paranoyak damgası görüp onlara gereksiz bir şey yaptıkları söylenmiştir. Ancak son durum gösteriyor ki Facebook patronu Mark Zuckerberg de onlardan birisi.
Geçtiğimiz günlerde Instagram 500 milyon aylık aktif kullanıcı sayısına ulaşmış ve büyük bir başarı göstermişti. Bu durumu kutlamak için Instagram'ın sahibi Facebook'un patronu Mark Zuckerberg kendi sosyal medya hesabından bir fotoğraf yayınladı.
Fotoğrafta kendini bir Instagram karesi içine alan Zuckerberg Instagram'ı bu günlere getiren kullanıcılara teşekkürleri iletti. Ancak bazı dikkatli gözlerin farketmesi üzerine fotoğrafın odak noktası şu an bambaşka bir konuya kaymış durumda. Fotoğrafa dikkatli bakarsanız Zuckerberg'in masasındaki bilgisayarın webcam ve mikrofonunun bantla kapatılmış olduğu görülüyor. Biraz paranoyakça sayılabilecek durumun basit ama etkili bir çözüm olduğu da söylenebilir.
Zuckerberg'in bu durumunun ortaya çıkması aslında bir ilk değil daha öncesinde ise FBI direktörü James Comey webcamini bantla kapattığını itiraf eden bir diğer kişi olmuştu.
Peki siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz, sizce bu durum biraz paranoyakça mı yoksa basit ama etkili olabilecek bir çözüm mü?
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10174 kez okundu.
27 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
facebook, Mark Zuckerberg ve
2 etiket daha webcam tape Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim