Anlık Bildirim

Tansu Yeğen yeniden Twitter'a döndü

Maddi destek bekleyen, iş isteyen ve ücretsiz ürün talebinde bulunanlar yüzünden Twitter hesabını kapatan Samsung Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen, yeniden sosyal platforma geri döndü.
Samsung Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen, geride bıraktığımız Nisan ayı sonunda adeta isyan ederek yaklaşık 140 bin takipçili Twitter hesabını kapatmıştı. Aktif şekilde kullandığı Twitter hesabını maddi destek bekleyen, iş isteyen ve ücretsiz ürün talebinde bulunanlar yüzünden kapattığını söyleyen Yeğen, sosyal platformdan ayrı kalmaya dayanamadı.
Deneyimli yönetici her ne kadar bazı Twitter kullanıcılarıyla DM yazışmalarının Photosop ile değiştirilip servis edildiğini söyleyerek Twitter ortamında aktif bir hesap kullanmanın çok zor olduğunu dile getirse de Twitter'a geri dönmeden edemedi. Yeğen bugün attığı bir tweetle yeniden sosyal platformdaki yerini aldığını duyurdu.
Samsung Türkiye Başkan Yardımcısı'nın yaklaşık 2 ay uzak durduğu Twitter'a dönüş mesajında ise: "Teknolojiye yön veren bir şirkette çalışıp, dijital dünyanın lokomotifi sosyal medyadan uzak durmak olmaz. Tekrar twitterda yerimi aldım..." ifadeleri yer alıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2578 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
twitter, Samsung ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim