Anlık Bildirim

WhatsApp'a yakında video konferans özelliği ve çıkartmalar geliyor

Sosyal medya devi Facebook, F8 konferansı sırasında WhatsApp'ın yakında video konferans özelliğine sahip olacağını açıkladı. Ayrıca popüler platforma çıkartmalar da geliyor.
Bildiğiniz gibi WhatsApp bir süredir hem sesli hem de görüntülü aramayı destekliyor. Peki ya birden fazla kişiyle aynı anda konuşmak istersek? Elbette grup sohbetleri var ancak bazen konuştuğumuz kişilerin seslerini duymak ve onları görmek isteyebiliriz. Konuyla ilgili iyi haberler var; popüler mesajlaşma platformuna video konferans özelliği geliyor.
Facebook, F8 Geliştirici Konferansı'nın ilk gününde yeni özelliğin önümüzdeki birkaç ay içinde kullanıma sunulacağını duyurdu. Şirket yaptığı açıklamada "Sesli ve görüntülü arama WhatsApp'da çok popüler ve önümüzdeki aylarda video konferans özelliğinin geleceğini paylaşmaktan dolayı heyecan duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Çıkartmalar da yolda

Yeni özellik hakkında çok fazla detay verilmese de yayınlanan örnek videoya bakılırsa dört kişinin aynı anda görüntülü olarak görüşebilmesine olanak sağlayacak. Facebook ayrıca çıkartmaların çok yakında WhatsApp'a da geleceğini açıkladı. Hatırlarsanız çıkartmalar özelliği bu ayın başlarında WhatsApp'ın beta sürümünde keşfedilmişti. Facebook Messenger zaten şu anda çıkartmaları destekliyor. Dolayısıyla bu özelliğin WhatsApp'a da ekleneceğinin duyurulması pek sürpriz olmadı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim