Anlık Bildirim

Instagram, ana akışa tavsiye edilen gönderiler eklemeye başladı

Bundan böyle Instagram platformundaki ana sayfanızda, takip ettiğiniz hesapların beğendiği içerikleri temel alan Tavsiye Edilen Gönderiler kısmını görmeye başlayacaksınız.

800 milyonu geçen kullanıcı sayısıyla en büyük sosyal ağlardan birisi haline gelen Instagram, daha agresif bir reklam modeli benimsemeye başladı. Platform bu hafta kullanıcı ana akışında önemli bir değişikliğe imza attı.

Pasta büyüyor

Kullanıcılar tarafından da gündeme getirilen yeni değişiklik elbette reklamla ilgili. Bundan böyle kullanıcıların ana akışında Tavsiye Edilen Gönderiler adı altında gönderiler önerilecek. Bu gönderiler takip ettiğiniz diğer hesapların beğendiği içerikleri temel alacak.

Daha önce gönderi veya hesap önerileri Keşfet kısmında karşımıza çıkıyordu. Ana akışa alınması ile birlikte artık tavsiye edilen gönderiler daha önemli hale geldi. Zira kullanıcının gözünden kaçması imkânsız. Elbette buraya reklam vermek Keşfet kısmına göre daha pahalı olacaktır.

Kullanıcıların kafasını karıştırmamak adına gönderi önerileri ayrı bir pencere içerisinde yer alıyor ve toplamda 4 veya 5 tane olarak sıralanıyor. Benzer gönderi önerilerini diğer sosyal ağlarda da sık sık görüyorduk. Bu gönderilerin devre dışı bırakılması mümkün değil. Bu haftadan itibaren güncelleme tüm platformlara sunulacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim