Anlık Bildirim

TCG Anadolu üzerinde Bayraktar TB3 ve Kızılelma görüntülendi

Bugün teslimat töreninin yapılacğaı TCG Anadolu gemisinin üzerinde Bayraktar TB3 ve Bayraktar Kızılelma görüntülendi. Görüntüler Milli Savunma Bakanlığı tarafından paylaşıldı.
TCG Anadolu üzerinde Bayraktar TB3 ve Kızılelma görüntülendi Tam Boyutta Gör
SİHA’ların iniş kalkış yapabileceği TCG Anadolu Çok Maksatlı Amfibi Hücum Gemisi bugün Türk Silahlı Kuvvetleri’ne teslim edilecek. Teslimat töreni öncesinde Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan paylaşımda TCG Anadolu üzerinde Bayraktar TB3 ve Bayraktar Kızılelma görüntülendi.

Kanatları katlanabilir yapıda tasarlanan Bayraktar TB3, TCG Anadolu’da park pozisyonunda az yer kaplayacak. Güverteye 11 adet SİHA konuşlandırılabilecek. Böylelikle Mavi Vatan’ın korunmasında SİHA’lar daha etkin bir şekilde kullanılacak.

TCG Anadolu üzerinde Bayraktar TB3 ve Kızılelma görüntülendi Tam Boyutta Gör

SİHA’ların yanı sıra insansız savaş uçağı Bayraktar Kızılelma, HÜRJET Hafif Taarruz Uçağı ve helikopterler gemiden iniş ve kalkış yapabilecek. Uçuş güvertesinde 10 helikopter veya 11 adet SİHA, hangarda ise 19 helikopter veya 30 SİHA taşınabilecek. Geminin araç güvertesinde 13 tank, 27 zırhlı amfibi hücum aracı (ZAHA), 6 zırhlı personel taşıyıcı, 33 muhtelif araç, 15 römork olmak üzere toplamda 94 kara aracı taşınabilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10456 kez okundu.
26 kişi, toplam 37 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
tcg anadolu, bayraktar tb3 ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim