Anlık Bildirim

PlayStation'ın popüler oyunu Uncharted 4, PC'ye geliyor

Oyun dünyasının en popüler yapımlarından birisi olan PlayStation özel oyunu Uncharted'ın son oyunu Uncharted 4: A Thief's End, PC için duyuruldu.

Uncharted 4, PC'ye geliyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Naughty Dog'un yaptığı popüler PlayStation oyunu Uncharted 4, PC için duyuruldu.

PC'ye Gelen 3. Oyun Uncharted Oldu

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıllarda PlayStation özel oyunu Horizon Zero Dawn'ın PC'ye gelmesinin ardından oyuncular bir hayli sevinmişti. Geçtiğimiz aylarda da yine başka bir özel oyun olan Days Gone, PC için duyuruldu ve geçtiğimiz günlerde de çıkışını yaptı. PlayStation tarafından PC'ye gelecek üçüncü oyun da sevilen yapım Uncharted 4 oldu.

Geçtiğimiz saatlerde Sony'nin düzenlediği yatırımcılar toplantısında PC için çıkmış olan bazı PlayStation oyunlar gösterildi. Çıkan oyunlar dışında yapılan sunumda Uncharted 4'ün PC için çıkış yapacağı da açıklandı. Bahsi geçen görseli haberin girişinde görebilirsiniz.

Ne yazık ki oyunun ne zaman çıkacağı, ne tarz özellikleri olacağı gibi detaylar belli değil. Yakın bir tarihte PlayStation, bir video ve detaylı bilgiler eşliğinde oyunu resmi olarak duyuracaktır. İlerleyen süreçte daha fazla oyunun geleceğini de Sony açıklamıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
29995 kez okundu.
39 kişi, toplam 41 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uncharted 4, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim