Anlık Bildirim

Facebook'dan 2015 özeti

Diğer platformlar gibi sosyal medyanın temelini oluştura Facebook da 2015 yılı içerisinde kullanıcılarının en çok tartıştığı ve paylaştığı konuları açıkladı. 2015'in kısa özeti haberimizde.
Sosyal medyanın en büyük platformu Facebook, 2015 yılı içerisinde kullanıcılarının en çok tartıştığı ve paylaştığı konuları açıkladı.
Facebook'a göre 2015 yılında en çok 2016 ABD Başkanlık Seçimi konusu konuşuldu. Seçimler başlamadan sosyal ağı saran bu konuyu Paris'de yaşanan çok kötü terör olayı ve Suriye mülteci krizi takip etti. Nepal'de meydana gelen 7.8 büyüklüğündeki deprem ve Yunanistan krizi öne çıkan başlıklar arasında yer alırken, popüler konular arasında eşcinsel evliliği ve IŞİD ile savaş da yer aldı.
Yine Fransa merkezli yaşanan Charli Hebdo saldırıları, ABD'nin South Carolina eyaletinde altısı kadın dokuz kişinin yaşamını yitirmesiyle sonuçlanan kilise saldırısı ve Baltimore olayları da 2015 yılı içinde Facebook'un gündeminde üst sıralara çıkan olaylar arasında yer aldı.
Facebook aynı zamanda konu hakkında ufak da bir video hazırladı. Çok daha iyi geçmeyen 2015'in özeti için hazırlanan videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim