Anlık Bildirim

WhatsApp'ta kişilere not ekleme devri başlıyor

WhatsApp, beta sürümünde test ettiği yeni özellik ile kullanıcılara oldukça işlevsel bir özellik sunacak. İşte kişilere not eklemeyi sağlayan yeni özelliğin detayları:
WhatsApp'ta kişilere not ekleme devri başlıyor Tam Boyutta Gör
Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, geçtiğimiz günlerde beta sürümünde çizim düzenleyici aracının tasarımını yenilemişti. Kendini geliştirmeye devam eden WhatsApp, yeni özellikler test etmeye de kaldığı yerden devam ediyor. Yakın zamanda ortaya çıkan yeni bir rapora göreyse uygulama, kişilere not ekleme özelliği üzerinde çalışıyor.

İşte WhatsApp kişilere not ekleme özelliğinin detayları:

WhatsApp'ta kişilere not ekleme devri başlıyor Tam Boyutta Gör
Yakın zamanlı yeni bir rapor Android için WhatsApp beta 2.24.9.12 güncellemesi ile uygulamanın kişilere not ekleme özelliğini test ettiğini ortaya çıkardı. Yukarıdaki ekran görüntüsünde de görüldüğü üzere yeni özellik ile doğrudan sohbet bilgi ekranına müşteriler hakkında notlar eklenebilecek ve kullanıcılara onlarla ilgili bilgileri takip etmenin kolay bir yolu sağlanacak.

Kişilerle ilgili aldığınız notlar ise her zaman özel olacak. Yani diğer kişiler bunları göremez ve erişemez. Son olarak bu yeni özellik ile WhatsApp'ın, müşteriler hakkında notlar ekleyerek bu kişilere yönelik referansları geliştirmeyi ve iletişimleriyle ilgili önemli bilgilerin yönetimini iyileştirmeyi amaçladığı tahmin ediliyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11021 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
WhatsApp, Teknoloji Haberleri ve Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim