Anlık Bildirim

X, Topluluklar'da yetişkin içeriğe izin vermeyi planlıyor

Sosyal medya platformu X (Twitter), platformda yetişkin içeriğe sahip "Topluluklar"a izin vermeyi planlıyor. X'te bir mühendis, Topluluklar'da Admin'lerin bu içeriklere izin verebileceğini belirtti.
X, Topluluklar'da yetişkin içeriğe izin vermeyi planlıyor Tam Boyutta Gör
Sosyal medya platformu X (Twitter), platformda yetişkin içeriğe sahip "Topluluklar"a izin vermeyi planlıyor. X'te mühendis olan Dong Wook Chung, yetişkin içeriklerin yakında uygulamanın Topluluklar özelliğinde otomatik olarak filtreleneceğini ve Admin'lerin isterlerse izin verebileceğini belirtti.

X'in Topluluklar özelliği, Musk'un şirketi devralmasından öncesine dayanıyor. Twitter, platformda konuşmalar için daha samimi bir ortam sağlayacağını söyleyerek 2021'de bu fikri denemeye başladı. Twitter, Topluluklar için resmi olarak açıklamasa da, diğer sosyal medya platformlarının aksine yetişkinlere yönelik içeriğe çoğu zaman izin verdi.

Hatta şirketin 2022'de OnlyFans'a rakip yaratmayı düşündüğü iddia edilmişti. Daha sonra çocuk istismarı ile ilgili endişeler nedeniyle plan iptal edildi. Farklı bir gönderide Chung, yeni filtreleme ayarlarının yetişkinlere yönelik içeriği otomatik olarak filtreleyerek Toplulukları herkes için daha güvenli hale getirmekle ilgili olduğunu belirtti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2459 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
x, twitter ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim