Anlık Bildirim

iPhone 17 Slim, serinin en üst ve pahalı modeli olacak

iPhone 17 serisinde önemli tasarım değişikliği beklenirken, Apple'ın 2025 iPhone modellerinde Pro Max yerine Slim'i öne çıkaracağı iddia ediliyor. iPhone 17 Slim serinin yıldızı olacak.
iphone 17 slim en pahalı üst model Tam Boyutta Gör
iPhone’larda beklenen tasarım değişikliği 2025 iPhone 17 serisiyle olacak gibi görünüyor. Bu ayın başlarında Apple’ın iPhone 17 Slim olarak adlandıracağı ince tasarıma sahip bir model sunacağı, Plus’ı seriden kaldıracağı haberi çıkmıştı. Şimdi de bu modelin Pro Max’ten daha yüksek fiyat etiketine sahip olacağı, dolayısıyla serideki en üst model olacağı öne sürülüyor.

İnce, tamamen yeni bir tasarım

iPhone 17 Slim’in iPhone X dönemindeki tasarım değişikliğine benzer şekilde önemli ölçüde daha ince yepyeni bir tasarıma sahip model olacağı söyleniyor. Arka kamera diziliminin değişmesi (sol üst köşeden üst ortaya) ve daha dar dinamik adaya sahip olması bekleniyor. Ekran boyutunun 6.1 inç ile 6.7 inç arasında olacağı belirtiliyor. Alüminyum kasa, gelişmiş ön kamera beklenen diğer değişiklikler.

iPhone 17 Plus modeli beklenmiyor

Apple’ın gelecek yıl iPhone 17 Plus’ı çıkarmayacağı, dolayısıyla serinin -şimdiki gibi- dört modelden oluşacağı söyleniyor. İlginç olarak serideki en pahalı modelin iPhone 17 Pro Max değil iPhone 17 Slim olacağı iddia ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
26389 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone 17 Slim, iPhone 17 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim