Anlık Bildirim

Nothing, tüm kulaklıklarına ChatGPT'yi entegre ediyor

Nothing Ear ve Ear (a) kulaklık, ChatGPT entegrasyonuyla geliyor. Şirket, OpenAI'nin yapay zekasını tüm ses ürünlerine dahil edeceklerini duyurdu.               
nothing kulaklık chatgpt Tam Boyutta Gör
Nothing, ChatGPT’yi tüm ses ürünlerine entegre ettiklerini duyurdu. Duyuru, şirketin ChatGPT desteğiyle gelen en yeni Nothing Ear kablosuz kulaklıkları tanıtmasından birkaç hafta sonra geldi. Nothing Ear ve Ear (a) ile sınırlı olan ChatGPT entegrasyonu artık daha fazla modeli destekleyecek. Yani eski Nothing kulaklığı olan kullanıcılar da yapay zekanın yeteneklerinden yararlanabilecek.

Widget’larla ChatGPT uygulamasının çeşitli giriş modlarına (metin, ses ve görsel) daha hızlı erişim sağlamak mümkün ancak Nothing kulaklıkları bunu çok daha kolay hale getiriyor. Kullanıcı, telefona dokunmadan OpenAI GPT-4o ile eşsiz bir dijital asistan olan ChatGPT’yi çağırabiliyor.

Nothing, 21 Mayıs’ta yayınlamayı planladığı Nothing X uygulama güncellemesiyle ses ürünlerine ChatGPT’yi entegre edecek. Desteklenen modeller; Nothing Ear (1), Nothing Ear (2), Nothing Ear (stick), CMF Buds, CMF Buds Pro ve CMF Neckband Pro.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim