Anlık Bildirim

2024'ün en heyecanla beklenen filmleri belli oldu; İlk sırayı Deadpool & Wolverine aldı

Fandango tarafından yapılan araştırma, 2024'ün en heyecanla beklenen filmlerini ortaya çıkardı. Listede ilk sırayı, temmuz ayında vizyona girecek olan Deadpool & Wolverine aldı.
2024'ün en heyecanla beklenen filmi Deadpool 3 Tam Boyutta Gör
Amerikalıların sinema bileti almak için en çok başvurduğu platform olan Fandango, izleyicilerin hangi filmleri sabırsızlıkla beklediğini belirlemek için kapsamlı bir araştırma yürüttü. Bu araştırmanın sonuçlarını paylaşan Fandango, 2024'ün en heyecanla beklenen filmlerini listeledi.

Fandango tarafından toplanan verilere göre 2024'ün en heyecanla beklenen filmi Deadpool & Wolverine. Yeni Deadpool filmi, hem Hugh Jackman'ın Wolverine'ini Deadpool ile yeniden buluşturacağı için, hem de Marvel Sinematik Evreni'yle bağlantılı olacağı için sinemaseverleri, özellikle de Marvel hayranlarını epey heyecanladıran bir proje.

2024'ün En Heyecanla Beklenen Filmlerinde Devam Filmleri Ağırlıkta

Sinema gişelerinin en canlı dönemini yaşadığı yaz aylarında öne çıkması beklenen diğer iki film ise Bad Boys: Ride or Die ve Despicable Me 4. Despicable Me son dönemin en sevilen animasyon film serilerinden biri. Bu yüzden serinin yeni filminin bu listede olması normal. Ancak Bad Boys için aynısını söylemek mümkün değil. Özellikle Will Smith'in tokat skandalı sonrası izleyicilerin bu filme nasıl yaklaşacağı bilinmiyordu. Ancak görünen o ki yeni Bad Boys filmi bu yaz pek çok kişiyi şaşırtabilir.

Fandango tarafından paylaşılan liste şu şekilde:

  1. Deadpool & Wolverine
  2. Bad Boys: Ride or Die
  3. Despicable Me 4
  4. A Quiet Place: Day One
  5. Inside Out 2
  6. Kingdom of the Planet of the Apes
  7. The Watchers
  8. The Fall Guy
  9. The Garfield Movie
  10. Borderlands
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim