Anlık Bildirim

Marvel Sinematik Evreninde geçecek olan Deadpool 3 ertelendi

Marvel Sinematik Evreninde geçecek olan ve merakla beklenen Deadpool 3 ertelenmiş olabilir. Güvenilir kaynaklar, Wolverine ve Deadpool’u önceden planlanan tarihte göremeceyeğimizi belirtiyor.
Deadpool 3 ertelenmiş olabilir Tam Boyutta Gör
20th Century Fox altında çıkış yapan Deadpool ve Deadpool 2, stüdyonun X-Men evreni filmleri arasında oldukça başarılı olmayı başarmıştı. Fox’un Disney tarafından satın alınmasının ardından Marvel Stüdyosu Başkanı Kevin Fiege, Deadpool 3’ün iptal edilmediğini ve MCU’da geçeceğini belirtmişti. İddialara göre bu yıl çekimleri başlayan filmin başı dertte.

Deadpool mayıs ayına yetişmeyecek

Güvenilir kaynakları ile bilinen Deadline, Deadpool 3’ün 3 Mayıs 2024’te çıkış yapamayacağını ve filmin ertelendiğini belirtti. Deadline, filmin yeni çıkış tarihinin kesinleşmediğini ancak temmuz ve kasım aylarının muhtemel olduğunu belirtti. Filmin ertelenme sebebi ise ABD’de birkaç ay boyunca gerçekleşen yazar ve aktör grevleri. Görünüşe göre aktörlerin grevi önümüzdeki hafta bitse bile stüdyo, Deadpool 3’ü planlanan tarihe kadar tamamlayamayacak.

Deadpool 3’ün ertelenmesi bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak olsa da film, Hugh Jackman’ın Wolverine karakterine yer vermesi ile çoktan hayranların gözdesi olmayı başardı. İddialara göre Deadpool 3, Logan ve Wade’in evrenler arası macerasını anlatacak. Filmde Loki dizisinden tanıdığımız Mobius karakterinin de yer alması bekleniyor.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim