Anlık Bildirim

Monster Hunter kısa fragmanı sızdırıldı

Milla Jovovich’in başrolü oynadığı Monster Hunter uyarlamasından ilk kısa fragman sızdırıldı. Fragman filmin yaratıkları ve oyuncularına kısa bir şekilde yer veriyor.

Capcom’un efsane Monster Hunter serisini beyazperdeye getirecek olan uyarlama için hazırlıklar devam ederken Çin’deki film festivalinde ilk paylaşım yapıldı. Kapalı gösterim yapılan kısa fragman bir izleyici tarafından sızdırıldı.

Monster Hunter filmi neler sunuyor?

Ejderhalarla dolu Mad Max filmine benzetilen Monster Hunter yapımı Resident Evil filmlerinden tanıdığımız Paul W.S. Anderson tarafından yönetiliyor. Resident Evil denince de haliyle başrolü tahmin etmekte zorlanmıyoruz: Milla Jovovich.

Filmin hikayesi bir portal ile bilinmeyen bir dünyaya düşen ABD askerlerini konu ediniyor. Yaratıklarla dolu bu dünyada Monster Hunter adı verilen avcılar insanlığı korumak için mücadele vermektedir. Filmin çok da serideki anlatıma yakın olmayacağı konuşuluyor.

Sızdırılan kısa fragmanda da filmin genel teması ile ilgili ipuçları var. Filmin oyuncularının yanında yaratıklar da boy gösteriyor. Ayrıca bir de Rathalos olduğu dikkatlerden kaçmıyor. Film 4 Eylül 2020 tarihinde gösterime girecek.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim