Anlık Bildirim

Samsung, 2020 yılına kadar %100 yenilenebilir enerjiye geçmeye hazırlanıyor

Samsung Electronics, yenilenebilir enerji kullanımını genişleteceğini duyurdu. Şirketin ABD, Çin ve Avrupa operasyonlarında 2020 yılına kadar %100 yenilenebilir enerjiye geçileceği açıklandı.
Dev teknoloji şirketleri yenilenemeyen enerjiye olan bağımlılıklarını azaltmaya başladı ve bu trendin son örneği ise Samsung Electronics oldu. Şirket bugün ABD, Çin ve Avrupa temelli tüm operasyonlarını yenilenebilir enerji ile sağlama kararı aldığını açıkladı.

Tüm dünyadaki operasyonlarımızı yenilenebilir enerjiye dönüştüreceğiz

Samsung'un kendi yenilenebilir enerji santrallerini inşa etmeyeceği ancak diğer şirket ve kuruluşlardan enerji alımı yapacağı belirtildi. Şirket 2020 yılına kadar Amerika Birleşik Devletleri, Avrupa ve Çin'deki tüm fabrikaları, ofis binaları ve işletme tesisleri için kullanılan enerjinin %100'ünü yenilenebilir enerji kaynaklarından sağlamayı planlıyor.
Yukarıda bahsedilen ülkeler dışındaki operasyonlarla ilgili olarak Samsung, uzun vadede dünya çapında yenilenebilir enerji kullanımlarını arttırmaya çalışacaklarını da açıkladı. Şirketin 15 Haziran'da yayınlanacak olan Elektronik Süreklilik Raporu'nda yenilenebilir enerji planlaması ile ilgili daha fazla bilgi sunacağı ifade ediliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim