Anlık Bildirim

Apple Watch bir kişinin daha hayatını kurtardı

Son zamanlarda hayat kurtarma haberlerine konu olan Apple Watch, bu kez de ABD'de yaşayan 32 yaşındaki William Monzidelis'in hayatını kurtarmasını sağladı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.
Teknoloji devi Apple'ın akıllı saati Apple Watch hayat kurtarmaya devam ediyor. Son dönemlerde birçok kişinin acil tıbbi yardım almasına öncü olan akıllı saat, son olarak ABD'de yaşayan 32 yaşındaki William Monzidelis'in hayatını kurtarmasına sebep oldu.

Apple Watch'un bildirimi bir kez daha hayat kurtardı

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletine bağlı Westchester bölgesinde yaşayan William Monzidelis, ailesine ait bowling salonunda çalışırken ani baş dönmesi yaşadığını belirtiyor. Genç adam Apple Watch'dan kalbinin endişe verici bir derecede hızlı attığını ve acilen tıbbi yardım almasını gerektiğini belirten bir bildirim aldıktan sonra annesinin onu derhal hastaneye götürdüğünü ifade etti.
Genç adamın, yolda nöbet geçirdiğini, kanamasının olduğunu ve vücudundaki kanın %80'ini kaybettiğini belirten annesi, Monzidelis'in ülsere bağlı mide kanaması geçirdiğini ve derhal ameliyata alındığını ifade etti. Doktorlar hastanın daha önce bilinen bir hastalığı olmaması sebebiyle, Apple Watch'dan gelen bildirimi dikkate almamasının daha büyük sonuçlar doğurabileceğini açıklarken, Monzidelis ise Apple Watch'ı: "Beni izleyen küçük bir melek." olarak tanımladı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6713 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
hastane, apple watch 3 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim